Kjære Stine.

Heihei ! Dette er egentlig et litt fun innlegg, som nemlig bare skal handle om STINE (Stem.blogg.no). Jeg er hos stine, så begge to skal skrive et innlegg om hverandre. Innlegget skal bare være et rent smiske-innlegg, så .. ENYOY.

Kjære Stine. Først vil jeg si at du er en av mine beste venner (ikke missforstå Nora, jeg elsker deg å). Du er utrolig snill og omsorgsfull, og du er alltid blid. Du er utrolig pen, det skal du ha stine. Du har fint hår også, jeg liker faktisk s-bølgene dine. Du har kul stil også, man kan vel si at du har din EGEN stil .. Som sagt er du omsorgsfull, du er mest som en slags storesøster for meg, hahahahahah, du er til og med yngre enn meg. Du er jordnær og grei også. Jeg kan vel egentlig ikke beskrive deg med ord stine min. Vel, så er vel ikke alt perfekt med deg, foreksempel humoren din, haha, den kan vel være litt i overkant noen ganger ? HAHAHAH, neida. Du har faktisk veldig god humor. Det er en ting jeg også vil si om deg, og det er at du ivertfall IKKE er sjenert. Du kan gå bort til en gammel lærer å si "Hmmm, du var fin på håret idag Karin" hahah, lættis.  Vi har det alltid gøy sammen, det er du vel enig i ? Så .. Hva mer kan man si til en såå fantastisk jente ? Stine = Snill,tustete,intelligent,nydelig,elendig (hahah,neida,fant bare ikke på noe aent på e). Til slutt vil jeg bare reklamere litt på gsm-kødde-modellen vår Scrampiunderbar, SEND HENNE GB ! 

 

Hjertelig hilsen Ingrid

 

PS. dere kan gjerne gi stine komplimang i komentarfeltet nedenfor, hun vil sikkert sette pris på det.Én kommentar

Stine:)

26.04.2011 kl.21:38

Ntwwwwwwwwww<3 Ingrid du er den skjønneste ! <3333 Thanks <3

Skriv en ny kommentar

Marings

Marings

13, Kristiansand

Hallo der. Jeg heter Ingrid og er 13 år. Jeg blogger om det meste som faller meg inn. Jeg er kjempe glad i mote,foto,trening og venner. Håper du vil lese bloggen min, loveyou all !

Kategorier

Arkiv

hits foto,mote,hverdag.